Πως μπορείς να γίνεις καλύτερος trader;

("Εάν πιστεύεις οτι η μάθηση κοστίζει, δοκίμασε την άγνοια”)

Το περιοδικόTRADERS' μου παρέχει την γνώση καταξιωμένων επενδυτών, σε πολλαπλές στρατηγικές και με εύπεπτο τρόπο

Στέλιος Κατσιαμούρης

Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ στο περιοδικό και αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις εκδόσεις

Πατήστε εδώ για εγγραφή

Σχετικά με το περιοδικό TRADERS'

To περιοδικό TRADERS´ έχει καθιερωθεί ως η ΑΠΟΛΥΤΗ πλατφόρμα ενημέρωσης για την ελίτ του επενδυτικού κόσμου. Η πλέον επίκαιρη πληροφόρηση σχετικά με την τεχνική ανάλυση, καθώς και τις μαθηματικές και ψυχολογικές πτυχές των αγορών, παρουσιάζεται κάθε μήνα μέσω άρθρων και συνεντεύξεων. Στη Μεγάλη Βρετανία, το TRADERS´ έχει επανειλημμένα ψηφιστεί ως «το καλύτερο περιοδικό για επενδυτές», και η γερμανική έκδοση έχει γίνει μοναδικό σημείο αναφοράς στον τομέα των οικονομικών εκδόσεων.

Το TRADERS´ ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα οικονομικά περιοδικά από το γεγονός ότι δεν κάνει καμία σύσταση για επενδυτικές κινήσεις ή προτάσεις αγοράς και πώλησης. Στόχος του περιοδικού είναι η παροχή μιας βάσης για τη συσσώρευση και ανάπτυξη επενδυτικών γνώσεων, από το επίπεδο των αρχαρίων έως αυτό των επαγγελματιών επενδυτών. Τα θέματα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα, από τις ενδοημερήσιες συναλλαγές (Day Trading) και το Swing Trading έως το Position Trading, και όχι μόνο. Το TRADERS´ καλύπτει όλες τις αγορές και όλα τα μέσα επένδυσης: Μετοχές, δικαιώματα προαίρεσης (options), FOREX, συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης (ΣΜΕ), πιστοποιητικά, ομόλογα, ΣΜΕ επί μετοχών, CFD και άλλα πολλά.

Λόγω της ποικιλότητας, του επαγγελματισμού και της επικαιρότητάς του, το TRADERS´ αποτελεί τον ιδανικό οδηγό για όσους θέλουν να γίνουν επαγγελματίες επενδυτές, και για όσους έχουν ήδη ενταχθεί στον χώρο, ανεξάρτητα από το χρονικό πλαίσιο, την αγορά και το όχημα επένδυσης που επιλέγουν. Δεν είναι τυχαίο το προσωνύμιο του περιοδικού TRADERS´ ως «ο προσωπικός σας επενδυτικός σύμβουλος».

Εγγραφείτε ΔΩΡΕΑΝ στο περιοδικό και αποκτήστε πρόσβαση σε όλες τις εκδόσεις

Πατήστε εδώ για εγγραφή

Ακολουθήστε μας